Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

Serveis de consergeria en col•legis i centres escolars. Metropolis patrocina la 5ª edició de la Tournoi de la Méditerrannée del Lycee Français de Barcelona

La setmana del 18 al 22 de març, l’escola Liceu Francès de Barcelona va organitzar la 5ª edició del Torneig de Rugbi del Mediterrani. L’esdeveniment esportiu va reunir 12 equips de joves jugadors, en edat escolar, provinents d’altres Liceus Francesos d’arreu dels països mediterranis.

Metropolis va ser un dels patrocinadors de l’esdeveniment donat que sempre col·labora en els actes dels seus clients. El centre escolar Lycee Français de Barcelona, essent un exemple, va voler comptar amb el patrocini de Metropolis, el seu proveïdor de consergeria d’ençà l’any 2002.

Els serveis de consergeria de col·legis impliquen una relació de confiança entre ambdues parts, escola i Metropolis, atès que les tasques dels conserges comporten tenir contacte amb els pares, alumnes i professors del centre escolar. Nogensmenys, Metropolis és curós a fi de seleccionar els perfils adients per donar cobertura amb garanties de qualitat als serveis de consergeria dels seus clients i tenir així, equips estables assignats als col·legis i de màxima implicació.