Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

SEGURETAT en actes benèfics: Metropolis participa en el Mercat benèfic de la Fundación Pequeño Deseo

METROPOLIS SEGURETAT va realitzar la seguretat del Mercat benèfic organitzat per la Fundació Pequeño Deseosota el lema“Cumplir el deseo de un niño es su mejor medicina”.

Del 5 al 9 de juny, els jardins del Palau Robert van acollir una trobada entre moda i solidaritat. S’hi van vendre productes de grans marques i la recaptació de l’esdeveniment va ser lliurada íntegrament per a la realització dels desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques.

El Mercat benèfic va suposar per a Metropolis Seguretat l’oportunitat de mostrar la seva faceta més solidària. Metropolis va prestar el servei de vigilància de persones i béns de forma desinteressada, sense cost per a l’organització. Metropolis participa i posa el seu gra de sorra a iniciatives encaminades a la protecció dels infants i dels col·lectius més vulnerables.

La comesa dela Fundació Pequeño Deseo és fer realitat els desitjos de nens malalts i fixa com a objectiu principal proporcionar alegria i ajudar anímicament als més petits.

Metropolis Seguretat líder en el sector de la seguretat privada és alhora una empresa preocupada en garantir la igualtat d’oportunitats i la defensa dels col·lectius socials que viuen situacions adverses. Si bé la participació desinteressada durant el Mercat benèfic és un exemple, Metropolis Seguretat també presta el servei de seguretat de la Creu Roja i Metges Sense Fronteres.