Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

METROPOLIS Centre Especial de Treball rep el premi Barcelona a l’empresa innovadora en Conciliació i Temps

METROPOLIS Centre Especial de Treball, del grup METROPOLIS, ha rebut aquest dilluns 23 de febrer de 2015 el premi ‘”Barcelona a l’empresa innovadora en mesures de Temps i Conciliació” a la categoria d’empreses de més de 50 treballadors.

El lliurament s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona i ha recollit el guardó el conseller delegat i cofundador del Grup, Francesc Bausa, que ha destacat la importància de la conciliació entre la vida laboral, personal i emocional. Així mateix, ha dedicat el premi a tots els treballadors de Metropolis per la seva implicació i dedicació diària.

METROPOLIS destaca en ser una empresa flexible en allò que importa al treballador per conciliar la vida personal, aquests se senten a gust i valoren treballar en una empresa que implanta mesures de conciliació.

Entre les polítiques de conciliació premiades destaquen horaris d’entrada i sortida flexible, possibilitat d’escollir torn de vacances, reduccions de jornada per a la cura de fills i un complement del fins al 100% de les baixes mèdiques.

El Grup METROPOLIS fundat el 2000 per Josep Roset i Francesc Bausa, està especialitzat en serveis de seguretat, neteja, logística i serveis generals per a empreses i compta amb una plantilla d’uns 900 treballadors, entre personal operatiu i d’estructura, i 300 formen part de METROPOLIS Centre Especial de Treball, integrat majoritàriament per persones amb algun tipus de discapacitat.

Per a més informació cliqueu als següents enllaços:

Notícia lliurament del Premi

Enllaç a la notícia de La Vanguardia

Enllaç a la notícia d’Europa Press

Enllaç a notícia de Teinteresa

http://www.rrhhdigital.com/secciones/108316/metropolis-centro-especial-de-trabajo-premio-barcelona-por-su-innovacion-en-tiempo-y-conciliación