Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

ACCÉS DE PERSONES AMB DISCAPACITAT A CÀRRECS DE DIRECCIÓ

Al llarg de la seva trajectòria, Metropolis Centre Especial de Treball s’ha caracteritzat per l’atenció a les persones. Per tant, la inclusió d’aquelles que tenen algun tipus de discapacitat ha de ser objecte d’atenció preferent.

El repte de Metropolis Centre Especial de Treball és aconseguir la normalització social de tot tipus de persones independentment de les seves condicions físiques o mentals convertint aquesta premissa en el seu gran objectiu.

Així, Metropolis Centre Especial de Treball promociona l’ocupació de posicions directives i de gestió en un entorn multidisciplinari de professionals obtenint resultats d’excel·lència.

Tots els nivells de l’estructura empresarial de Metropolis Centre Especial de Treball estan conformats per persones amb discapacitat que desenvolupen satisfactòriament les tasques adscrites al càrrec i al lloc de feina que ocupen.

Metropolis Centre Especial de Treball ofereix la possibilitat de contractar un centre especial de treball per al subministrament de personal i desenvolupar serveis de consergeria, punts de control, recepció, suport administratiu, servei d’hostesses, promoció de fires i congressos, serveis de neteja, arxiu, manteniment preventiu, enclavaments laborals i aquells perfils professionals que s’adeqüin a les necessitats del client.