Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

Les pautes a seguir per a la neteja industrial

Metropolis Grupo, al llarg dels 15 anys d’experiència en el sector de la neteja professional, hem aconseguit una àmplia cartera de clients, entre el sector públic i privat. Dels  diferents serveis que oferim, ens hem  especialitzat en el sector industrial, en neteja i manteniment d’aquestes instal·lacions.

L’especialització en neteja industrial implica el compliment de les indicacions de seguretat per a cada una de les indústries, mantenir els controls, complir amb la legislació, el correcte compliment de la regulació sobre uniformes, el coneixement de les instal·lacions, són algunes de les recomanacions i obligacions que s’han de tenir en compte a l’hora de realitzar aquest servei en espais amb aquesta complexitat, ja que el no fer-ho, pot comportar un risc elevat per a la seguretat dels treballadors. És per això, que el personal que realitzi aquesta activitat, ha de tenir uns coneixements específics,  saber quines són les recomanacions i obligacions de seguretat per tal de fer la neteja en les condicions exigides, i que aquestes tinguin un control i seguiment per part de professionals del sector, i que verifiquin el correcte treball i compliment de les normes establertes.

Metropolis Neteja som especialistes en neteja industrial. Al llarg dels 15 anys d’experiència en el sector, hem treballat amb tot tipus de clients; des d’indústries alimentàries, de química o automoció. La confiança generada, ens ha permès créixer com empresa i afrontar nous reptes per seguir millorant dia rere dia i aconseguir la millor satisfacció dels nostres clients.