Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

METROPOLIS col·labora amb la Fundació Nani Roma aportant material humanitari per a Mauritània

El 28 de setembre, METROPOLIS va fer entrega de material divers a la Fundació Nani Roma, que el traslladarà a Mauritània com a part de la seva tasca solidària. Aquest material es destinarà a l’Hospital General i el centre educatiu L’Espoir de Nouakchott. Es tracta de material ortopèdic, escolar, productes alimentaris i material d’oficina.

Aquesta iniciativa forma part dels projectes solidaris en els que participa METROPOLIS. A l’acte d’entrega del material hi van assistir Nani Roma i Josep Roset, Conseller Delegat de METROPOLIS. Tots dos van destacar la importància de les iniciatives solidàries d’ajuda al desenvolupament del continent africà i van expressar la seva voluntat d’aprofundir en la relació entre la Fundació Nani Roma i METROPOLIS.

La Fundació Nani Roma creu en valors com el desenvolupament personal, la feina en equip i el desenvolupament personal i creu, a més, que han d’inculcar-se des de la infància. Per tot això, dedica especial esforç a la joventut, les persones discapacitades, els col·lectius marginats i els països subdesenvolupats.

METROPOLIS és líder del sector de la seguretat i la neteja i disposa d’un Centre Especial de Treball (CET), que proporciona serveis diversos de qualitat prestats per personal discapacitat.