Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

METROPOLIS CENTRE ESPECIAL DE TREBALL compromès amb la inserció laboral de persones amb discapacitat

El president de la Generalitat, Artur Mas va  participar, el passat 5 d’octubre en la celebració del X aniversari de l’Institut Guttmann a Badalona. Mas, va destacar l’estreta col·laboració entre els poders públics i la iniciativa privada “donant sortida i esperança a gent que en un moment de la seva vida viuen en circumstàncies adverses”.

 Compartint aquests valors de superació i autonomia de persones que poden viure moments adversos, METROPOLIS CENTRE ESPECIAL DE TREBALL desenvolupa tota la seva activitat entorn a la promoció i plena integració laboral de persones amb discapacitat.

 METROPOLIS CENTRE ESPECIAL DE TREBALL dóna suport a incitatives públiques i privades fent-se ressò de notícies i projectes en matèria d’integració laboral. Actualment col·laborem estretament amb la Fundació ONCE, INSERTA i el  programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa.

 Alhora hem signat un conveni de col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Família a través del programa Temps de Barri, Temps per a tu, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

 Si voleu saber més sobre la notícia, seguiu l’enllaç.

http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/govern/grans-reptes/transicio-nacional/notapremsa-163993.html?mode=static