Histórico de noticias Tel. 93 205 83 83

Información del Grupo Armonia

L’Ajuntament de Sabadell reconeix a Metropolis Cet l’esforç per la integració laboral.

El passat 20 de Febrer l’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, va organitzar la tercera edició de la jornada IntegraRSE. Es tracta d’un acte de reconeixement públic per a les empreses que aposten per la igualtat com a estratègia. METROPOLIS Centre Especial de treball va ser convocat per la seva col·laboració en el foment de l’ocupació a Sabadell durant el 2012 i 2013, contractant principalment persones usuàries del Vapor Llonch pertanyents als col·lectius que tenen més dificultats per accedir al mercat de treball. En concret, METROPOLIS CET ha incorporat a persones amb discapacitat.

L’acte, que va omplir l’auditori de Fira Sabadell, va comptar amb la participació de l’Alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez, el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i President delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Ferran Civil, la Subdirectora General d’Economia Social i Cooperatives del Departament d’Empresa, Roser Hernandez i el Sotsdirector de l’àrea social de l’Obra Social de la Caixa, Jaume Farré. Per part de METROPOLIS centre especial de Treball va assistir el gerent, Francesc Bausa.

Aquest reconeixement a la feina realitzada des de METROPOLIS centre especial de treball anima a la vegada que reforça la voluntat de continuar treballant a favor de la integració sociolaboral de persones amb discapacitat.