Vigilants de seguretat i auxiliars de control

Posted on 09. Sep, 2015 by in Seguretat

A l’hora de contractar personal en matèria de seguretat, arriben les confusions: Vigilant de seguretat o Auxiliar de control?  Els dos són conceptes completament diferents i per tant, les funcions que desenvolupen.

Els vigilants de seguretat, per a poder exercir com a tals, primer han de superar una formació específica que els hi permet obtenir la Targeta d’Identificació Professional (TIP).  Amb aquesta titulació vigent podran exercir les funcions marcades per la Llei 5/2014 de 4 d’abril, de Seguretat Privada on s’estableixen totes els drets, deures, actuacions, obligacions, etc. Es tracta d’un sector que està regulat i controlat per la legislació.

En canvi, els auxiliars de control no necessiten cap tipus de formació específica com tampoc es regula per la llei 5/14 de seguretat privada. Les funcions més comunes dels auxiliars són de consergeria, recepció, manteniment, control, etc.

A l’hora de contractar un vigilant de seguretat o un auxiliar de serveis dependrà de les necessitats de cada client i per a què es vol. Malgrat que no es tingui clar si escollir un o altre, a Metropolis Seguretat oferim un pla adaptat a les necessitats de la seva organització o empresa, on veient les característiques del servei li oferirem l’opció adequada.

A METROPOLIS GRUPO ens avalen més de 15 anys d’experiència en seguretat privada, amb una àmplia cartera de clients tant del sector públic com privat.

Compartir:

: , , , , ,