Trobada anual de Socis i Amics de l’ADSI

Posted on 12. Nov, 2015 by in Corporatiu, Seguretat

Un any més, l’ADSI (Asociación de Directivos de Seguridad Integral) celebra els seus dos actes més importants: l’Assemblea General Ordinària i el sopar Anual d’ADSI. L’esdeveniment que tindrà lloc el pròxim dijous 26 de novembre a la cúpula del Centre Comercial Arenas de Barcelona, serà el punt de trobada de socis, patrocinadors i amics de l’associació.

L’Assemblea General Ordinària tindrà lloc a les 18.30 hores en primera convocatòria, i a les 19.00 hores en segona. A les 21.00 hores, s’iniciarà el sopar anual de socis i amics d’ADSI. Durant el transcurs del sopar, s’efectuarà l’entrega dels Premis ADSI 2015  i tindrà lloc el discurs del President d’ADSI, el Sr. Francisco Poley. Un cop finalitzat el sopar s’habilitarà un espai per poder prendre una copa, un moment idoni per compartir experiències  i plans de futurs entre socis de l’ADSI, una banda de jazz farà més amena el final de la jornada.

Tots els socis i amics que vulguin participar en la trobada anual, tenen temps fins al 22 de novembre a inscriure’s a través de la pàgina web de l’ADSI. Els preus per a l’assistència al sopar Anual 2015 són de 60€ per als socis i 85€ per als no socis.

Compartir: