SERVEIS SEGURETAT PRIVADA PER CONCERTS I FESTIVALS: METROPOLIS AMB EL POBLE ESPANYOL.

Posted on 20. Sep, 2012 by in Seguretat

Un any més el Poble Espanyol ha dipositat la seva confiança a Metropolis Seguretat per realizar la vigilancia i protección de les seves instal.lacions durant els dos events més importants que es realitzen al Poble Espanyol durant l’any: el Tot Festival i els concerts d’estiu.

El Tot Festival té un programa dirigit a públics de totes les edats i centrat en la figura del titella, la seva evolució i els nous llenguatges amb què treballen els titellaires, però també en el teatre fet amb objectes. Es va realizar del 9 al 25 de Març i durant la celebració es va veure tota mena d’espectacles, entre els quals alguns de creats per companyies emergents i que van tenir lloc als carrers del Poble Espanyol .

Metropolis també va col.laborar amb la nova edició del festival a l’aire lliure del Poble Espanyol  on va realitzar el servei de seguretat amb un gran dispositiu de vigilants de seguretat per a concerts.

Ha estat un cicle de concerts polièdric i molt atractiu que proposa actuacions a l’aire lliure amb noms de referència tant locals com internacionals.

En relació a la passada edició, s’ han mantingut  les excel·lents característiques estructurals amb amplitud d’espais i una grada numerada permanent per a tots els concerts així com un equip de seguretat privada especialitzat per a la vigilància en concerts, events on s’ajunten grans multituts  d’espectadors.

Des del dia 16 fins el diumenge 25 de març el Poble Espanyol serà l’escenari del TOT Festival, amb un programa dirigit a públics de totes les edats i centrat en la figura del titella, la seva evolució i els nous llenguatges amb què treballen els titellaires, però també en el teatre fet amb objectes.

El festival començarà a les 9 del vespre de divendres amb l’espectacle inaugural “The pole”, pensat per a adults, i la cloenda serà a dos quarts de 7 de la tarda del dia 25, però durant els dies que dura la celebració veurem tota mena d’espectacles, entre els quals alguns de creats per companyies emergents i que tindran lloc als carrers del Poble Espanyol en el que es coneixeràcom a TOT Off.

Tallers, debats, obres per a tots els públics com “El traje del emperador”, “Monstres” o “Marieta”, d’altres de nocturns per a adults i naturalment també d’orientats especialment al  públic infantil ompliran aquests dies del festival i serviran per a celebrar, diumenge 18, el Dia Internacional del Titella, amb la lectura d’un manifest i una rua per tot el Poble Espanyol.

I parlant de tallers, enguany n’hi haurà un de familiar i cooperatiu amb l’objectiu de crear titelles gegants fets de materials reciclats, que un cop acabats desfilaran per tot el recinte.

Compartir: