SEGURETAT EN ESDEVENIMENTS: Metropolis empresa de seguretat adjudicada per al Mundial de Natació BCN 2013

Posted on 08. Aug, 2013 by in Seguretat

La capital catalana ha acollit del 19 de juliol al 4 d’agost la 15a edició dels Campionats del Món de Natació 2013. Per això la ciutat va reforçar la seguretat per garantir el bon funcionament i la mobilitat durant el campionat, en el qual han col · laborat Mossos d’Esquadra, guàrdia urbana i empreses de seguretat privada com METROPOLIS.

METROPOLIS seguretat ha desplegat un total de 100 efectius, entre vigilants de seguretat i auxiliars de control, per garantir la seguretat en emplaçaments del mundial. Les proves del mundial han tingut lloc al Moll de la Fusta, al Palau Sant Jordi, els Piscines Bernat Picornell i la piscina municipal de Montjuïc.

METROPOLIS ha compartit amb els esportistes i espectadors aquests 17 dies plens d’emocions i d’un gran nivell competitiu. Tal com ho avalen els sis rècords mundials de natació aconseguits al Palau Sant Jordi, i els èxits de la selecció espanyola. A destacar les 7 medalles de l’equip de natació sincronitzada, liderades per Ona Carbonell, les 2 medalles de plata i una de bronze de Mireia Belmonte i la medalla d’or de l’equip de waterpolo femení.

Un mundial de Natació qualificat com tot un èxit de l’organització, i que ha comptat en tot moment amb la col·laboració i implicació de Metropolis Seguretat, com demostren les dades: un total de 267.000 espectadors han assistit a les competicions. La venda d’entrades ha superat en un 48% la previsió inicial. Com ha expressat la copresidenta de l’organització i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la ciutat comtal, Maite Fandos “Aquests Mundials han convertit un cop més Barcelona en capital mundial de l’esport”.

 

Compartir:

: , , , ,