Seguretat per events: Metropolis al Cap d’any del Poble Espanyol

Posted on 03. Jan, 2013 by in Seguretat

El Poble Espanyol ha aplegat milers de persones amb motiu de la celebració de l’entrada d’un any nou. Enguany, Metropolis Seguretat repeteix i una edició més col·labora duent a terme la seguretat privada dels concerts que tan especialment requereix la celebració d’una nit com la de Cap d’any. Metropolis n’ha estat partícip desplegant un equip de més de 25 vigilants de seguretat que han acomplert de forma satisfactòria les expectatives en matèria de seguretat.

Les característiques del recinte del Poble Espanyol de Barcelona amb carpes, discoteques i un enorme aplec de públic disposat a gaudir de la darrera nit de l’any exigeix extremar les mesures de seguretat i realitzar controls mitjançant vigilants de seguretat d’una empresa àmpliament experimentada com Metropolis.

Aquest Cap d’any el Poble Espanyol ha estat de celebració més que mai: d’una banda ha celebrat la nit del 31 de desembre i d’altra, que ja són 25 les festes de cap d’any celebrades.

Metropolis Seguretat també se suma a les celebracions; l’any 2013 esdevé el seu sisè any com a proveïdor de seguretat privada del Poble Espanyol, realitzant la vigilància privada del recinte on s’hi celebren esdeveniments tals com el cap d’any, cicles de concerts, cicles d’activitats per a la família i als més joves, entre altres esdeveniments adreçats al públic.

 Metropolis Seguretat als mitjans

http://www.lasexta.com/videos/completos-noticias1/2013-enero-1-2013010100002.html

 

Compartir:

: ,