Metropolis Grupo presta els serveis de seguretat a la Fira de de consum Responsable

Posted on 24. Dec, 2015 by in Seguretat

Un cop més l’Ajuntament de Barcelona confia amb els serveis de Metropolis Seguridad. En aquesta ocasió han encarregat, per segon any, la seguretat de la Fira de Consum Responsable  que es fa la Plaça Catalunya de la ciutat i que finalitzarà el pròxim 4 de gener de 2016.

Metropolis Seguridad  ha prestat un dispositiu de seguretat necessari per realitzar tasques d’ajuda, assistència de persones i de vigilància i control de seguretat de la fira amb perfils de vigilants de seguretat i d’auxiliars de control  amb personal qualificats amb experiència amb el tracte amb el públic i amb vigilància d’esdeveniments amb gran afluència de públic. Amb aquest

L’objectiu de la Fira és difondre a la ciutadania l’existència de productes, serveis  i activitats d’empreses i entitats que promouen i permeten  practicar un consum responsable i de proximitat.

METROPOLIS GRUPO ens avalen més de 15 anys d’experiència en seguretat privada, amb una àmplia cartera de clients tant del sector públic com priva que confien amb nosaltres per protegir les seves organitzacions  i esdeveniments.

Compartir:

: ,