neteja industrial

Les pautes a seguir per a la neteja industrial

Posted on 23. Sep, 2015 by in Neteges

Metropolis Grupo, al llarg dels 15 anys d’experiència en el sector de la neteja professional, hem aconseguit una àmplia cartera de clients, entre el sector públic i privat. Dels  diferents serveis que oferim, ens hem  especialitzat en el sector industrial, en neteja i manteniment d’aquestes instal·lacions.

L’especialització en neteja industrial implica el compliment de les indicacions de seguretat per a cada una de les indústries, mantenir els controls, complir amb la legislació, el correcte compliment de la regulació sobre uniformes, el coneixement de les instal·lacions, són algunes de les recomanacions i obligacions que s’han de tenir en compte a l’hora de realitzar aquest servei en espais amb aquesta complexitat, ja que el no fer-ho, pot comportar un risc elevat per a la seguretat dels treballadors. És per això, que el personal que realitzi aquesta activitat, ha de tenir uns coneixements específics,  saber quines són les recomanacions i obligacions de seguretat per tal de fer la neteja en les condicions exigides, i que aquestes tinguin un control i seguiment per part de professionals del sector, i que verifiquin el correcte treball i compliment de les normes establertes.

Metropolis Neteja som especialistes en neteja industrial. Al llarg dels 15 anys d’experiència en el sector, hem treballat amb tot tipus de clients; des d’indústries alimentàries, de química o automoció. La confiança generada, ens ha permès créixer com empresa i afrontar nous reptes per seguir millorant dia rere dia i aconseguir la millor satisfacció dels nostres clients.

Compartir:

: , , ,