NETEJA EN CENTRES ESPORTIUS: Metropolis Neteges s’especialitza en la neteja i higienització de centres esportius

Posted on 18. Jan, 2013 by in Neteges

La neteja d’un centre esportiu requereix de tècniques especialitzades, enfocades a la contenció microbiològica d’aquells punts crítics com piscines, dutxes, lavabos, vestuaris i sistemes de climatització.

Metropolis compta amb un equip de professionals formats en les darreres tècniques de neteja de centres esportius, fet que queda palès amb les pràctiques de neteja dutes a terme en centres esportius del Grup DUET SPORTS. Altres conegudes cadenes esportives també dipositen la seva confiança en la dilatada experiència que Metropolis aporta en el sector.

Metropolis defineix i desenvolupa en aquest tipus de centres protocols de treball i guies d’actuació en el marc establert pel Dpt. Salut donant valor afegit i rigor en els serveis que hi presta en aquests centres i a tota la seva trajectòria.

Alhora Metropolis es diferencia i dissenya programes de seguiment i controls de qualitat específics per zones, superfícies i nivell de risc microbiològic que es contrasten amb els indicadors de qualitat prèviament definits pel client. La supervisió de la neteja esdevé fonamental!

Amb les seves línees de neteja d’oficines, industrial, gran consum, centres educatius i esportius, Metropolis Neteges ofereix als seus clients una garantia d’èxit, experiència contrastada en el sector i un capital humà de màxima qualitat que posa a disposició al servei de neteja de centres esportius.

Compartir:

: ,