La neteja als centres escolars

Posted on 02. Sep, 2015 by in Neteges

Setembre ja està aquí i amb ell, la tornada a l’escola. Abans de l’arribada dels alumnes a les aules, els centres han de tenir unes instal·lacions desinfectades i higienitzades per tal que es pugui començar el nou curs amb total seguretat i garanties i mantenir-lo en aquestes perfectes condicions al llarg del curs perquè que els infants es trobi un ambient totalment agradable.

És important i més, en centres escolars la seguretat a l’hora d’utilitzar els productes i sobretot respectar els protocols establerts (productes a utilitzar, mètodes, horaris de neteja, etc.). A METROPOLIS GRUPO, i gràcies a la nostra experiència en el sector, proposem als nostres clients un pla a mida de la neteja dels centres escolars, sempre respectant les necessitats del client i adaptant-nos a les circumstàncies de cada centre. Sabent les característiques del client i del centre, proposem els treballadors millor preparats per desenvolupar el servei de neteja segons la demanda, proposem els treballadors amb el perfil més similar a les necessitats establertes per tal d’aconseguir el millor resultat i la completa satisfacció dels clients.

Amb Metropolis Neteges les instal·lacions escolars estaran amb les millors mans, i podrà contractar aquest servei a través del Centre Especial de Treball.

Compartir:

: , , , , , ,