La logística a l’e-commerce

Posted on 13. Aug, 2015 by in Logística

La gestió dels processos logístics ha incrementat amb l’aparició de l’e-commerce, un sector que està en constant creixement, cada dia són més les persones que fan la seva compra a través de les plataformes online. Per aquests processos ja no és imprescindible tenir una persona darrere un taulell, sinó que ara és un equip de logística que s’encarrega de preparar i fer arribar el producte al client, des dels processos

Un dels avantatges principals és que el client no cal que surti de casa, i si la seva compra no li satisfà, sap que podrà tornar-la, però per tal que es compleixin amb els timmings s’ha de tenir un equip darrere que estigui preparat. És per això que una de les fórmules de tenir un bon servei de logística és a través de l’externalització.

Amb l’externalització i la contractació d’una empresa especialitzada té avantatges tant econòmics com de personal per a l’empresa.

  • Per als nous negocis serà una forma d’incrementar la rendibilitat, d’aquesta manera s’eviten les fortes inversions.
  • Els costos fixos passen a ser variables de manera que les opcions de pagament són múltiples com per exemple en funció del volum.
  • Amb l’especialització del personal, es millora la qualitat del servei i d’aquesta manera es redueix el risc.

 

Metropolis logística tenim més de 15 anys d’experiència en el sector de la logística i oferim als nostres clients el millor pla adaptat a les seves necessitats en logística.

Compartir: