Metropolis participa en la Jornada de Treball organitzada per TowinCoach

Posted on 23. Nov, 2015 by in Corporatiu

Josep Roset, conseller delegat de Metropolis Grupo ha participat en l’últim “Esmorzar de Treball” organitzat per TowinCoach.
Aquestes trobades reuneixen a professionals d’empreses de diferents sectors i constitueixen un fòrum d’anàlisi i debat.
Engagement: com puc millorar el compromís dels meus empleats en l’escenari econòmic actual?“, ha estat el leitmotiv d’aquesta trobada.
Entre els objectius d’aquesta iniciativa organitzada i patrocinada per TowinCoach està la d’ “enriquir les estratègies i la presa de decisions dels assistents en els seus cercles de responsabilitat”.

A la fotografia, juntament amb els organitzadors, els assistents a la jornada: Sr. Jordi Marsan (Dr. General Comercial de Caixa d’Enginyers), Sr. Josep Roset (Conseller Delegat del Grup Metropolis, Sr. Alex Polo (Dr. General de Karmel Pharma), Sr. Joan Pau Gené (Dr. General i Accionista de La Mallorquina), Sr. Pablo Magnani (Dr. General de Medichem S.A, & Combino Pharm, S.L.), Sr. Bart Ginneberge (Dr. General de Bauhaus España), Sr. Jesús Soler (Dr. General de PD Abogados), Sr. Javier Peirón (Dr. Financer Corporatiu del Grup YVYRA & PARMOBEL), Sra. Lola Vilchez (Dr.a Dr.a de RRHH de Bauhaus), Sr. Ricardo García –Jáudenas (Dr. Territorial de Desenvolupament de Negoci d’ANDBANK), Sr. Guillermo Arola (Dr. de Vendes de GGCC de Top Cable S.A.), Sr. Sergio Robles (Dr. FV del Grup Font-Vella).

Compartir:

: , , , ,