Acords Voluntaris CO2

Metropolis Grupo s’adhereix al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció d’emissions

Posted on 18. Nov, 2015 by in Corporatiu

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) impulsa des de fa anys el Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH).
El Pla marc de mitigació del canvi climàtic a Catalunya 2008–2012, dintre el qual s’emmarca aquest programa, fomenta l’establiment d’acords voluntaris de reducció d’emissions, així com la creació d’un registre d’organitzacions adherides. De fet, l’impuls del Programa d’acords voluntaris entre la Generalitat i les organitzacions catalanes contínua i s’ha recollit al Pla de l’Energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020.
METROPOLIS GRUPO, dins del seu projecte de Responsabilitat Social Corporativa, vol fer una aposta per dur a terme totes aquelles iniciatives que, impulsades des de la seva organització, reudeixin l’impacte de la seva activitat sobre el medi ambient. I és per aquest motiu que el passat 16 d’octubre es va adherir al Programa d’Acords Voluntaris.
Aquest proper divendres 20 de novembre METROPOLIS GRUPO participarà, com a entitat adherida, en la Jornada que conjuntament organitzen l’Agència Catalana del Canvi Climàtic i la consultora especialitzada Ingenieria Social. La jornada serà presidida pel Sr.Iñaki Gili, responsable de Mitigació de l’OCCC; el programa inclou les ponències d’emp
reses de referència que presentaran els resultats dels seus respectius programes d’adhesió.

Compartir:

: , , , ,