Metropolis Grupo assisteix com a empresa adherida a la Jornada de Presentació dels Acords Voluntaris

Posted on 20. Nov, 2015 by in Corporatiu

Aquest matí s’ha presentat l’informe dels primers 5 anys de vida del Programa d’Acords Voluntaris impulsat per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic. Metropolis Grup és entitat adherida al programa, una iniciativa corporativa alineada amb els seus objectius de Responsabilitat Social Corporativa.

La jornada, celebrada a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha volgut posar en valor l’etiqueta d’Acords que acredita a les empreses i organitzacions compromeses amb la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle.
Sheila Román, tècnica de l’OCCC, ha obert la sessió destacant que “Tothom pot ajudar a les reduccions, no és un problema a escala global només. Com a empreses, independentment del tamany, podem ajudar, fent petits canvis”.

En la mateixa línia s’ha expressat Àngels González, responsable de projectes d’Ingenieria Social, consultora del programa i organitzadora de la jornada d’avui. “L’adhesió als Acords Voluntaris posa en valor les iniciatives que les empreses ja estan fent en matèria mediambiental, tal com la certificació ISO”. També ha volgut destacar la importància que té “contractar proveïdors i empreses que estiguin adherits al Programa d’Acords”, com a codi de bona pràctica d’empreses que vulguin millorar en la seva pròpia eficiència.
La part més tangible de la Jornada ha estat la que ha permès conèixer els casos pràctics de dues empreses adherides al programa, Sehrs Distribució i Logifrio.

Finalment l’Elena Blanco, tècnica de l’OCCC, ha presentat negre sobre blanc els resultats dels primers cinc anys d’aplicació del Programa d’Acords Voluntaris, demostrant l’èxit del mateix a través de les dades d’augment continu d’entitats adherides, així com de l’èxit evident en les reduccions d’emissions. Tot i que ha volgut destacar que “encara que la finalitat és reduir emissions, el principal objectiu és que les empreses dissenyin, proposin i siguin constants en la implementació de mesures”.

Les dades i l’informe d’adhesió, així com el compromís, l’abast i les mesures dissenyades per Metropolis Grup estan disponibles aquí.

Metropolis Grup s'ha adherit a les empreses compromeses amb la reducció d'emissions partíceps del Programa D'Acords Voluntaris

Metropolis Grup s'ha adherit a les empreses compromeses amb la reducció d'emissions partíceps del Programa D'Acords Voluntaris

Compartir:

: , , , ,