6ª setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, del 10 al 14 de novembre

Posted on 11. Nov, 2015 by in Corporatiu

Del 10 al 14 de novembre se celebra a Barcelona la 6ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, el punt de trobada per a empreses, organitzacions i particulars que volen conèixer, prendre part i difondre la responsabilitat social.

En la primera jornada, celebrada al Palau Macaya es van donar els distintius a aquelles empreses que s’han sumat a la iniciativa d’Etiqueta Responsable i que han aplicat i incorporat la RSE al seu dia a dia. Durant aquesta setmana es dóna la possibilitat a les empreses a explicar i donar a conèixer les seves millores en Responsabilitat Social i també, aprendre d’altres per agafar idees i poder-les aplicar a la seva organització.

La 6ª setmana de la RS compta amb activitats per a tothom. Si de dilluns a dimecres es dirigeix bàsicament a empreses i organitzacions, divendres se celebrà una jornada de portes obertes de les empreses que han volgut  participar per així donar a conèixer com es treballa i quines són les mesures que s’han aplicat. Per tancar la jornada, dissabte 14 de novembre, als Jardinets de Gràcia es faran tallers de sensibilització dirigits tant a nens, joves com adults per conscienciar sobre temes relacionats amb el consum responsable, la diversitat,  l’eco disseny, el reciclatge, la responsabilitat ambiental, etc.

Per a consultar tota la programació de la jornada es pot consultar en aquest enllaç

Compartir: