METROPOLIS CAS D’ÈXIT: Jornada anual de la Xarxa NUST “Conciliació i horari europeu: avenços i oportunitats”

Posted on 29. Jun, 2015 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

El dimarts 9 de juny es va celebrar la Jornada anual de la Xarxa NUST sobre “conciliació i horaris europeus”, al Museu Marítim de Barcelona. La ponència inaugural va exposar els resultats de l’estudi “Mesures de conciliació i reforma horària. Aplicació i opinió de les empreses catalanes”, elaborat per l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

La Jornada, emmarcada dins la Setmana dels Horaris va destacar les següents conclusions de l’estudi  de mesures de conciliació:

  • Augment de les empreses que apliquen mesures de conciliació malgrat la crisi.
  • Les mesures de conciliació més aplicades són la flexibilitat horària i la reducció de jornada.
  • Les empreses diuen que la reforma horària beneficiaria sobretot l’educació dels fills i la carrera professional de les dones.
  • El 39% d’empreses ja apliquen l’horari laboral europeu, total o parcialment.

METROPOLIS Centre Especial de Treball guardonat durant l’any 2014 amb el premi 3a edició de Conciliació de Temps de l’Ajuntament de Barcelona fou convidada en aquesta jornada de la Xarxa NUST per poder desenvolupar el seu cas d’èxit en matèria de conciliació. En qualitat de Conseller delegat de METROPOLIS Centre Especial, el senyor Josep Roset va exposar davant dels assistents les mesures en conciliació que com a empresa aplica i el seu retorn quant a la satisfacció dels treballadors a través de la conciliació.

Si voleu saber més sobre aquesta notícia seguiu el següent enllaç:

http://goo.gl/tfjL8T

 

 

Compartir:

: , ,