Serveis Integrals a les empreses. El Grup Metropolis es consolida i amplia els seus serveis del Campus La Salle amb la seva divisió de neteja

Posted on 04. Jan, 2013 by in Centre Especial de Treball, Neteges

METROPOLIS ha signat la contractació del servei de neteja del Campus La Salle-Universitat Ramon Llull a les seves instal·lacions de Barcelona, sumant-se així al servei de seguretat i consergeria que proveeix des de l’any 2009. Cal destacar que part del servei de neteja es duu a terme amb persones discapacitades i el Campus La Salle aposta per la seva plena integració.

A l’acte han assistit, d’una part, el Sr. Miquel Àngel Barrabeig, Director General de la Salle Barcelona i d’una altra part, el Sr. Josep Roset Castells, Conseller Delegat del Grup Metropolis juntament amb representants del seu equip comercial.

La present signatura posa de manifest com els valors que vertebren el Grup Metropolis; l’esforç, el treball en equip i la inversió en la formació dels millors professionals del sector reverteix en la confiança que novament diposita la Universitat Ramon Llull adjudicant al Grup Metropolis el servei de neteja del seu campus universitari.

METROPOLIS, amb les seves diferents divisions, ofereix al Campus La Salle les sinèrgies pròpies de la integració de serveis amb un interlocutor únic, una aposta estratègica per la innovació en el sector de la neteja i seguretat, així com una gestió personalitzada de les necessitats específiques del Campus La Salle.

Compartir:

: ,