METROPOLIS Centre Especial de Treball rep el premi Barcelona a l’empresa innovadora en Conciliació i Temps

Posted on 25. Feb, 2015 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

METROPOLIS Centre Especial de Treball, del grup METROPOLIS, ha rebut aquest dilluns 23 de febrer de 2015 el premi ‘”Barcelona a l’empresa innovadora en mesures de Temps i Conciliació” a la categoria d’empreses de més de 50 treballadors.

El lliurament s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona i ha recollit el guardó el conseller delegat i cofundador del Grup, Francesc Bausa, que ha destacat la importància de la conciliació entre la vida laboral, personal i emocional. Així mateix, ha dedicat el premi a tots els treballadors de Metropolis per la seva implicació i dedicació diària.

METROPOLIS destaca en ser una empresa flexible en allò que importa al treballador per conciliar la vida personal, aquests se senten a gust i valoren treballar en una empresa que implanta mesures de conciliació.

Entre les polítiques de conciliació premiades destaquen horaris d’entrada i sortida flexible, possibilitat d’escollir torn de vacances, reduccions de jornada per a la cura de fills i un complement del fins al 100% de les baixes mèdiques.

El Grup METROPOLIS fundat el 2000 per Josep Roset i Francesc Bausa, està especialitzat en serveis de seguretat, neteja, logística i serveis generals per a empreses i compta amb una plantilla d’uns 900 treballadors, entre personal operatiu i d’estructura, i 300 formen part de METROPOLIS Centre Especial de Treball, integrat majoritàriament per persones amb algun tipus de discapacitat.

Per a més informació cliqueu als següents enllaços:

Notícia lliurament del Premi

Enllaç a la notícia de La Vanguardia

Enllaç a la notícia d’Europa Press

Enllaç a notícia de Teinteresa

http://www.rrhhdigital.com/secciones/108316/metropolis-centro-especial-de-trabajo-premio-barcelona-por-su-innovacion-en-tiempo-y-conciliación

 

Compartir:

: , , , ,