Metropolis Centre Especial de Treball participa en el programa de networking “Cerdanyola connecta, Xarxa de Valor compartit” del Parc Tecnològic del Vallès

Posted on 08. Apr, 2013 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

El passat 22 de març, l’edifici del Centre d’Empreses de Noves Tecnologies va acollir i desenvolupar el programa d’encontres i networking events del Parc Tecnològic del Vallès, sota el lema “Cerdanyola connecta, Xarxa de Valor compartit”. La trobada va comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Diputació de Barcelona.

L’agenda d’entrevistes individuals i d’encontres va articular-se com un espai networking, on empreses com Metropolis Centre Especial de Treball, consultories i associacions d’empreses, van entrevistar-se a fi d’analitzar competències emprenedores, tendències de mercat, assessorar-se en innovació i noves tecnologies i intercanviar suport tècnic en gestió empresarial.

El grup Metropolis aposta pels espais networking com la xarxes d’assessorament i col·laboració estratègica que ofereix el Parc Tecnològic del Vallès, esdevenint un entorn d’excel·lència on dur a terme contactes entre empreses i nodrir-se de les iniciatives dels sectors més cabdals i dels seus projectes més innovadors.

Compartir:

: , ,