Metropolis col•labora amb el Projecte Kits de Creu Roja

Metropolis col•labora amb el Projecte Kits de Creu Roja

Posted on 22. Jan, 2014 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu, Neteges, Seguretat

El projecte kits es un dels projectes que lluita contra la pobresa a Casa Nostra. La pobresa és cada vegada més present a la nostra societat. Milers de persones necessiten suport per cobrir les necessitats més bàsiques i viure amb una mínima dignitat. L’ajuda humanitària ja no només es fa a l’estranger sinó que es trasllada a casa nostra.

El projecte Kits de suport social, amb la col·laboració de METROPOLIS, porta des de setembre de 2009 oferint ajuda a les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene de les famílies més necessitades.

Aquests ajuts, tenen com a objectiu el donar sortida de manera puntual a les necessitats bàsiques de totes aquelles persones que passen per dificultats arran de la crisi econòmica.

El disseny dels kits inclou diverses tipologies segons les necessitats específiques de les persones usuàries. Bona part dels kits van destinats a cobrir les necessitats de la infància a través de kits de bolquers o d’alimentació infantil.

Per dur a terme aquest projecte, la Creu Roja treballa en xarxa amb altres agents socials de l’entorn proper, promovent la dignificació dels col·lectius atesos i comptant amb el voluntariat bàsicament i majoritàriament com a actor principal.

 

Compartir:

: , , , ,