METROPOLIS CET present en la Jornada de Desenvolupament Sostenible: Igualtat d’oportunitats en la inserció laboral

Posted on 20. Oct, 2015 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

METROPOLIS CET participa el pròxim 5 de novembre a la Jornada de Desenvolupament Sostenible: Igualtat d’oportunitats en la inserció laboral que organitza la FECETC (Federació de Centres de Treball de Catalunya) a la seu de Foment de Treball (Via Laietana, 32 de Barcelona). Al llarg de la jornada, se celebraran diferents ponències per donar a conèixer la situació actual del treball de les persones amb discapacitat, dels objectius de cara al futur i la integració a les estratègies de les empreses per afavorir la igualtat d’oportunitats, que serà l’acte central de la jornada.

Josep Roset, Conseller Delegat i Director General de Metropolis Grupo serà el ponent de la xerrada orientada a la identificació i a l’atenció dels nous mercats, en la que explicarà diferents casos d’inserció laboral a Metropolis CET i com s’afronten els nous reptes del mercat. En aquesta ponència l’acompanyarà Artur Arqués, Conseller Delegat i Director General d’Arcasa.

Metropolis Grupo, amb més de 15 anys d’experiència en el sector dels facility services, dóna servei a empreses del sector públic i privat en seguretat, neteja i logística i també, a través del Centre Especial de Treball.

Consulti el Programa Jornada Desenvolupament Sostenible: igualtat d’oportunitats en la inserció laboral .

 

Compartir: