METROPOLIS CET participa en una Speed Dating Laboral per celebrar el primer aniversari de la Fundació de l’Esperança.

METROPOLIS CET participa en una Speed Dating Laboral per celebrar el primer aniversari de la Fundació de l’Esperança.

Posted on 30. Jun, 2014 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

La Fundació de l’Esperança celebra el seu primer aniversari, i per festejar-lo l’entitat part de L’Obra Social de “la Caixa” ha organitzat un seguit d’activitats amb els usuaris del Centre Comunitari d’Acció Social com a protagonistes principals

Entre les activitats realitzades s’han realitzat ha tingut lloc una Speed dating laboral (cites ràpides) a on METROPOLIS CET va ser una de les empreses participants. La responsable de selecció de METROPOLIS CET, Vanessa Sendrós, va poder realitzar 10 mini-entrevistes laborals entre els usuaris del centre.

La Fundació de l’Esperança Atén a les Persones en Situació de Pobresa i Exclusió, acompanyant-les per que siguin protagonistes del seu propi procés de Canvi i desenvolupament mitjançant itineraris individualitzats d’inclusió social integrals i innovadors.

L’Obra Social “la Caixa” va iniciar la seva acció social directa fa un any amb la creació de la Fundació de la Esperança, a on concentra els seus programes dirigits a la lluita contra la pobresa i l’exclusió, com CaixaProinfancia i Incorpora, entre altres.

Compartir: