METROPOLIS CET entra a formar part de la nova junta directiva de la FECETC

Posted on 13. Jun, 2014 by in Centre Especial de Treball

El passat 21 de maig es van celebrar les eleccions a la presidència de la FECTEC, unes de les més participatives des de la creació de la fundació amb una participació del 98% dels associats. Fruit del resultat d’aquestes eleccions s’ha constituït una nova junta directiva, formada per 8 membres i presidida per Julio Martinez, antic vicepresident, i on Josep Roset, conseller delegat de Metropolis Centre Especial de Treball, ocupa una de les vicepresidències.

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya-FECETC és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1992, després d’una unificació de criteris entre l’Associació Catalana de Centres de Treball i l’Associació de Centres de Treball per a disminuïts físics i/o sensorials amb l’objectiu de facilitar la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat..

El nou president de la FECTEC, Julio Martinez, destaca entre els reptes que haurà d’afrontar la nova junta directiva durant els pròxims quatre anys “la missió de contribuir a la construcció d’un sector més potent, unint totes les sensibilitats, enfocaments,, interessos i experiències de les bones pràctiques, tan abundants a Catalunya des de fa molt temps”.

Compartir:

: , , , , ,