METROPOLIS CENTRE ESPECIAL DE TREBALL ha assistit al sopar benèfic promogut per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Catalunya

Posted on 13. Mar, 2013 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Catalunya ha celebrat aquest primer trimestre el sopar benèfic anual a favor de la lluita contra el càncer, sota l’eslògan “L’important d’aquest sopar no és el sopar”.

El sopar benèfic ha tingut lloc a Barcelona i ha comptat amb la presència de rellevants institucions i de persones conscienciades en la lluita contra el càncer.

El present sopar representa una iniciativa benèfica per captar fons i  plasmar la voluntat que autoritats sanitàries, institucions científiques, com l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), centres d’investigació, associacions i empreses articulen entorn a la lluita contra el càncer.  

Metropolis Centre Especial de Treball promou la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat en el marc de l’externalització de serveis. Alhora, se’n fa ressò de totes aquelles iniciatives solidàries encaminades a la protecció de persones i de col·lectius que conviuen sota condicions adverses.

Compartir:

: , ,