Jornada a Foment de Treball sobre la nova Llei de Contractes del Sector Públic

Jornada a Foment de Treball sobre la nova Llei de Contractes del Sector Públic

Posted on 27. Nov, 2017 by in Centre Especial de Treball, Corporatiu

 

Aquest dilluns 27 de novembre s’ha celebrat a la seu de Foment del Treball a Barcelona la jornada ‘Centres Especials de Treball i la nova Llei de Contractes del Sector Públic, que té per objectiu reflexionar sobre la Llei de Contractes del Sector Públic i alhora analitzar una de les novetats de la norma, la definició dels Centres Especials de Treball d’iniciativa social mitjançant la modificació de l’article 43 de la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i la seva inclusió social.

El programa de la jornada ha estat inaugurat pel president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, i el president de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), Julio Martínez. En el decurs de la jornada s’ha reflexionat entorn les avantatges competitives que representa per a les empreses contractar treballadors amb discapacitat i col·laborar amb Centres Especials de Treball. Tanmateix, s’ha fet èmfasi en casos pràctics de bones pràctiques relacionades amb la contractació de persones amb discapacitat.

Gràcies a la intervenció de diferents professionals, entre ells, el moderador, Sr. Josep Roset Castells, en qualitat de Vicepresident de la FECETC, i altres experts en matèria d’integració social, la jornada ha resultat ser un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències en què s’han exposat exemples d’èxit en el Sector Públic.

Des Metropolis CET, ens fem partícips d’aquesta jornada i volem felicitar tant a Foment de Treball com a la FECETC per la seva amplia trajectòria reballant a favor de la integració de persones amb discapacitat, i proporcionant als CEE els recursos necessaris per construir conjuntament una societat més respectuosa amb la diversitat.

Per saber més informació podeu clicar en el següent enllaç:

http://diarideladiscapacitat.cat/jornada-foment-treball-sobre-nova-llei-%20contractes-sector-public/

 

Compartir:

: , , , , , , , , ,