La formació contínua en els Centres Especials de Treball

Posted on 24. Jul, 2015 by in Centre Especial de Treball

Els cursos de formació són una eina per aconseguir una plena adaptació i autonomia en el desenvolupament de l’activitat laboral. Amb el reciclatge i l’obtenció de nous coneixements, els treballadors aconsegueixen el reciclatge que els hi permetrà conèixer les últimes novetats i alhora, aconseguir l’aprenentatge dels hàbits laborals necessaris per a desenvolupar correctament el seu lloc de treball.

A Metropolis Centre Especial de Treball, oferim a tots els nostres treballadors una oferta contínua de cursos especialitzats en els àmbits  de: seguretat, neteja,  logística i sobre temàtica del dia a dia per a les persones amb discapacitat.

Tots els cursos estan pensats per a poder desenvolupar correctament dels llocs de feina que ens arriben diàriament a Metropolis CET, per tal que l’adaptació del treballador a l’empresa sigui ràpida i efectiva per a l’empresari i que el treballador tingui coneixement de la feina que se li demana al seu lloc de treball i s’hi senti còmode.

A Metropolis CET volem i potenciem la integració de persones amb discapacitat al món laboral, garantir la igualtat d’oportunitats i la no discriminació a l’accés i a la promoció laboral. A través del nostre Centre Especial de Treball facilitem la contractació de persones amb discapacitat  per a la seva inserció en el món laboral.

Compartir:

: , , , , , ,