METROPOLIS AMB LA BUTI BUTI 2015: LA FESTA DE LA COMUNITAT LOGÍSTICA

Posted on 10. Jun, 2015 by in Centre Especial de Treball

La Comissió Organitzadora de la Festa de la Comunitat Logística de Barcelona, per 5a vegada va organitzar la butifarrada de la Buti Buti al Zal de Barcelona.

El passat 22 de maig es va celebrar la botifarrada de la Buti Buti al Zal 2, acollint i reforçant la concòrdia entre milers de professionals del sector logístic.

Aquest grup de professionals del sector de la logística de Barcelona, juntament amb Diari del Port, van organitzar aquesta festa amb finalitat benèfica. A més del treball de l’organització, la iniciativa va requerir de la col•laboració d’empreses, institucions i patrocinadors.

En aquesta trobada del sector logístic va participar METROPOLIS logística amb un stand, on els professionals de Metropolis van poder gaudir de la butifarrada, així com intercanviar impressions del sector amb la resta de participants.

METROPOLIS i la seva divisió de serveis logístics ofereix un ampli ventall de serveis de logística industrial que serveixen com a suport a diferents posicions d’outsourcing i externalització de processos de negoci i que permeten l’economització de costos als seus clients.

Per a més informació cliqueu al següent web:

Metropolis Logistica

Compartir: