Acord entre CET Canigó i Metropolis CET per treballar plegats en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Acord entre CET Canigó i Metropolis CET per treballar plegats en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Posted on 07. Feb, 2014 by in Centre Especial de Treball

METROPOLIS CET i la BUGADERIA CANIGÓ fan front comú signant un acord per unir esforços amb l’objectiu d’impulsar, estratègicament, la col·laboració comercial entre Cets per potenciar sinergies i coneixement dels serveis que oferten als seus clients.

La Bugaderia CET Canigó  va néixer l’any 1990 i amb la finalitat d’aconseguir una major integració social, laboral i econòmica dels usuaris amb capacitat productiva del Taller Ocupacional, de la Fundació Canigó.

Actualment el Centre Especial de Treball Canigó compta amb 25 treballadors amb discapacitat intel·lectual, els quals desenvolupen tot el procés productiu propi d’una bugaderia, la qual està dotada de la infraestructura tecnològica i personal necessària per al seu funcionament, disposant d’una capacitat productiva de 2.000 Kg./dia. Essent la nostra producció bàsicament del ram de l’hostaleria (restaurants, hotels).

Per altra banda, METROPOLIS centre especial de treball, amb la experiència del GRUP METROPOLIS, compta aproximadament amb 400 treballadors i ofereix diferents tipus de serveis a la carta pels seus clients. Són experts en l’externalització de processos a casa del client sempre i quan no es considerin part de la seva activitat principal.

Davant l’actual context, en què les dificultats per trobar mercats per la sostenibilitat dels CETs i feina per a les persones amb discapacitat s’han incrementat, aquest tipus d’aliances són més necessàries que mai. Demostra la capacitat de cooperar de les empreses amb un clar objectiu social.

 

Compartir:

: , , , , , , ,