Serveis d’agent cívic urbà. METROPOLIS Centre Especial de Treball proporciona serveis d’agents cívics mitjançant la integració laboral de persones amb discapacitat.

Posted on 10. Dec, 2013 by in Centre Especial de Treball

El municipi de Teià ja compta amb un servei d’agent cívic que, sota el comandament de METROPOLIS Centre Especial de Treball i l’operativa dela Policia Municipal, treballa per a la dinamització d’una nova cultura ambiental i social, possibilitant una atenció personalitzada als veïns i veïnes d’aquesta localitat del Maresme.

L’Ajuntament de Teià ha renovat l’adjudicació a METROPOLIS Centre Especial de Treball, de la prestació del servei d’agent cívic urbà. L’agent cívic urbà, amb presència constant al carrer, informa a la ciutadania sobre conductes responsables, avisa i detecta anomalies dels serveis municipals i en dóna trasllat ala Policia Municipal. La finalitat de l’agent cívic urbà és vetllar per l’acompliment de les ordenances municipals, les actituds cíviques i la preservació del respecte entre els veïns i vers el patrimoni urbà.

Mitjançant la figura d’un agent cívic urbà, s’aconsegueix acostar l’administració municipal als veïns i potenciar els elements d’identitat.

A més, el servei d’agent cívic urbà, proveït per METROPOLIS Centre Especial de Treball, és prestat amb persones amb discapacitat. El repte de METROPOLIS Centre Especial de Treball és promoure l’ocupació de persones amb discapacitat, tot garantint la satisfacció  dels seus clients.

Compartir:

: , , , ,